Iza njega je ostala supruga sa dvoje djece

DJ iz regiona poginuo u Švicarskoj: Luksuzni Ferari vozio brzinom od 200 km/h i udario u ogradu

DJ iz regiona poginuo u Švicarskoj

Hysni Qestaj (40), stanovnik Vilneva, u kantonu Vo, vozio je bijeli Ferrari, a sa njim je bila i žena, koja je takođe izgubila život od posljedica udara o zaštitni zid i tom prilikom se automobil slomio na dva dijela

Državljanin Kosova u luksuznom Ferrariju švicarske registracije zakucao se u nedjelju u zaštitnu ogradu na putu u Pijemontu brzinom od 200 na sat.

S njim u kolima bila je zasad nepoznata djevojka.

Italijanski mediji pišu da su dva tijela pronađena potpuno ugljenisana a da je misterija ko je djevojka koja je bila sa njim.

Italijanska policija objavila je ime i prezime vozača za kog su naveli da je i državljanin Kosova. Tom prilikom, vozeći skupocjeni Ferrari on se zakucao u zid i tom prilikom, vozač i suvozač su stradali na licu mjesta.

Hysni Qestaj (40), stanovnik Vilneva, u kantonu Vo, vozio je bijeli Ferrari, a sa njim je bila i žena, koja je takođe izgubila život od posljedica udara o zaštitni zid i tom prilikom se automobil slomio na dva dijela.

Druga žrtva, međutim, još nije identifikovana. Kako navode žena koja je poginula zajedno sa DJ-em nije bila njegova supruga zato što H. K. nije u Italiji, već živi na Kosovu, zajedno sa djecom od 11, odnosno 14 godina.

Kako prenose italijanski mediji, on je prethodne noći nastupao u noćnom klubu u kantonu Vale u Švicarskoj. Muziku je, kako se navodi puštao do zore, a onda je vjerovatno nakon premalo sna, sjeo za volan mašine koja može da dostigne preko 300 kilometara na sat.

Skupocjeni automobil, “Ferrari GT4 Lusso” koji može da dostigne 335 kilometara na sat i koji u stvari, kako je otkrila saobraćajna policija koja je intervenisala na licu mjesta, nije išao sporo u trenutku udara, već je išao brzinom od preko 200 kilometara na sat.

Identitet Hysni Qestaj potvrdio je njegov brat, koji je dao važne detalje policajcima koji su istraživali nesreću. U međuvremenu, Tužilaštvo regije Verčeli je naložilo identifikaciju ugljenisanih tijela DNK testiranjem.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće