NAKON KONCERTA U PULI

Dua Lipa plijenila pažnju na reviji u Italiji, pojavila se u poluprozirnoj dugoj haljini

Dua Lipa foto X

Dua Lipa nakon spektakularnog koncerta u Puli uputila se u Italiju kako bi prisustvovala reviji brenda Jacquemus, a gdje je plijenila pažnju u plavoj poluprozirnoj haljini.

Francuska modna kuća proslavila je petnaestu godišnjicu i otvaranje novog butika na italijanskoj obali, a reviji su prisustvovale brojne poznate dame.

Jedna od njih je bila i Dua, koja je stigla u svijetloplavoj haljini od šifona koja se vukla po podu, a ispod poluprozirnog materijala nazirao se donji veš. Riječ je o komadu iz nove kolekcije brenda koji je uparila s bordo torbicom, crnim otvorenim sandalama na petu.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće

Nosila je i naočale za sunce, a za ovu priliku ju je stilizirao Jahleel Weaver, koji je najpoznatiji po svojoj saradnji s Rihannom.

Nakon godina rada sa stilistom Lorenzom Posoccom, Lipa je postala Weaverova posljednja slavna klijentica 2024. godine. Prvi put je stilizirao Lipu za Met Gala u maju, obukavši je u Marc Jacobs kreaciju.

Kad je riječ o saradnji sa Simonom Jacquemusom tokom godina su u dobrim odnosima, Dua je redovan gost na njegovim revijama, a čak je prisustvovala i vjenčanju dizajnera 2022. godine.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće