simbol strasti prema tenisu

Međugorju teniski kompleks na 25.000 m²

Dodig teniski centar 400 400 p C 90

Projekt, vođen ambicijom braće Dodig – Ivana, Željka i Mladena-Miše, teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti

Dodig Tennis Center (DTC) uskoro u Međugorju otvara svoja vrata kao revolucionarni sportski kompleks od 25.000 m² koji će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, ali u ovom dijelu Europe.

Ovaj projekt, vođen ambicijom braće Dodig – Ivana, Željka i Mladena-Miše, teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti.

U srcu Međugorja, već poznatog vjerskog i turističkog središta Hercegovine, Dodig Tennis Center će dodatno obogatiti ponudu regije i privući ljubitelje tenisa i turiste iz cijelog svijeta.

Dodig Tennis Center imanamjeru postati znakom uspjeha Ivana Dodiga i međugorskih sportaša kao i središte budućnosti tenisa.

Dodig Tennis Center nudit će šest modernih teniskih terena opremljenih najsavremenijom opremom. Pet terena je s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, te jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih natjecanja.

Glavni središnji teren – Central Court, srce Dodig Tennis Centra, dizajniran bit će mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom savremeno opremljenom arenom od 1.200 m², koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Sve aktivnosti glede organizacije terena odvijat će se putem DTC aplikacije by Sportin.

Clubhouse predstavljat će epicentar društvenog života u centru nudeći raznolik sadržaj – kako za tenisače, tako i za sve posjetitelje Za članove Members Cluba, VIP zona s terase Clubhousea pružat će ekskluzivan pogled na središnji teren, omogućujući im da uživaju u svakom trenutku igre u ugodnom okruženju.

Dodig Tennis Center je mjesto koje spaja tenisku tradiciju uz naglasak na zdrav način života. DTC nudi raznovrsne sadržaje kako bi vaš boravak bio što ugodniji, uključujući restoran i dva elegantna bara. Osim toga, Clubhouse će sadržavati i fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

Apartmanska zgrada u sklopu DTC-a pružat će luksuzno iskustvo za goste, a sastojat će se od 27 prostranih apartmana. Gostima će biti na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, spa zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane, stvarajući savršeno okruženje za odmor i poslovne aktivnosti.

DTC je okružen prirodnim ambijentom i šumom te nudit će brojne aktivnosti za rekreaciju, poput šetališta, vanjske teretane, trim staze i mini golfa. Tu je i dječja igraonica, čineći DTC idealnim odredištem za obitelji i sve ljubitelje aktivnog odmora.

Dodig Tennis Center nije samo sportski kompleks, već vizionarski projekt braće Dodig koji teži postati epicentar teniskog svijeta u ovom dijelu Europe i globalno prepoznato odredište za sve ljubitelje tenisa. Sa sedam Grand Slam naslova, srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama, osvajanjem Davis Cupa te brojnim drugim uspjesima, Ivan Dodig i njegova obitelj postavljaju temelje za budući uspjeh centra,

Dodig Tennis Center u brojkama: Ukupna površina – 25.000 m² Zeleni pojas – 11.000 m² Central Court – 1.200 m² 4 terena tvrda podloga i 1 teren zemljana podloga – 4.000 m² 4 padel terena – 1.000 m² Clubhouse – 1.800 m² Apartmanska zgrada – 6.000 m²