Sin Brada Pitta

On je šu*ak svjetske klase. Pretvorio nam je živote u pakao

Medox
Foto © Profimedia

Sin Breda Pitta i Angeline Jolie, 19-godišnji Pax, nazvao je svog oca "šupkom svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha" u objavi na Instagramu za Dan očeva 2020., otkriva Daily Mail. "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je pa dodao:

"Možeš sebi i svijetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo." Sarkastično je zaključio: "Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće."

Pax je ovo napisao o Pittu u na svom privatnom Instagram računu kada je imao 16 godina.

Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno usvojio sljedeće godine.

Kći se javno odrekla Bradovog prezimena

Zanimljivo je da se njegova sestra Zahara javno odrekla očevog prezimena. Ova 18-godišnja studentica Sveučilišta Spelman u Atlanti nedavno se pridružila prvom crnačkom sestrinstvu u povijesti Alpha Kappa Alpha.

Društvenim mrežama sada se šire videozapisi s inicijacije, a mnoge obožavatelje iznenadio je Zaharin javni nastup. Naime, ona je tokom proslave stala ispred velike skupine ljudi pa glasno izgovorila: "Moje ime je Zahara Marley Jolie", i tako otkrila da se odrekla očevog prezimena.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće

Mnogi smatraju da je Zahara prekinula kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa, s kojima Pitt već godinama nema nikakav kontakt. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod radi glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, koji je tada htio odbraniti majku.

Sukob oko starateljstva nad djecom još traje

Bivši supružnici još se nisu uspjeli dogovoriti oko starateljstva nad svojih šestero djece. Unatoč činjenici da troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni, svađaju se ko će odgajati Vivienne i Knoxa (14).

Podsjećamo, Angelina Jolie podnijela je protutužbu protiv Brada Pitta u kojoj je iznijela ozbiljne optužbe. Detaljno je opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom avionu 2016. godine.

"Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa", navodi se u dokumentima predanima sudu.