intriganta je za javnost

Ovako je Melanija Tramp izgledala prije udaje za Donalda

Melania trump mc 1430

Ljepota Melanije Tramp intriganta je za javnost, možda i najviše zbog sumnje da je prva dama SAD imala niz plasitčnih operacija što nije potvrđeno, ali često izbije u prvi plan.

Zato su veoma interesantni i stari snimci sa njom u glavnoj ulozi koji je prikazuju u drugačijem svijetlu od one Melanije na koju je javnost navikao. Na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dosta pažnje izazvao je video iz 1993. godine, snimljen prije nego što je ona upoznala Donalda Trampa, a zatim se i udala za njega.

U opisu snimka navodi se da se radi o reklami, Melanija Tramp zaista izgleda dosta drugačije nego danas, a da li se radi samo o promjenama koje vrijeme donosi ili nečem više?

Ono što je primjetno jeste da u komentarima dominiraju komplimenti, pa se ističe da je pre 30 godina izgledala prelijepo, odnosno da je i tada bila primjetna njena prirodna ljepota.

Bivša slovenačka manekenka i dalje važi za veoma atraktivnu i lijepu ženu koja ima i odličan stil odijevanja. Vrijedi i za ženu prepoznatljivu po takozvanim "lisičjim očima", odnosno očima lisice, kako je još zovu, i estetskom zahvatu čiji je cilj da oči izgledaju upravo onako kako izgledaju na licu Melanije Tramp.

Ovo je samo jedan od stavki vezanih za njen izgled, a koji je navodno rezultat estetske korekcije ili plastične hirurgije.

Melania Trump, koja je nedavno bila na gala zabavi priređenoj na porodičnom imanju Mar-a-Lago na Floridi, u društvu Donalda Trumpa, danas ima potpuno drugačiji imidž, što dodatno povećava razliku između nje devedesetih i nje u 21. vijeku.

Snimak, koji je dosta zapažen na društvenim mrežama, bio je samo uvod u ono što je čeka: veza i brak sa kontroverznim Trampom, pozicija prve dame Amerike i još veća eksponiranost u javnosti od one koja pratio ju je dok je bila model. To veće eksponiranje donijelo je i više kritika, koje idu ruku pod ruku s komplimentima.