Nema više Salkiću priče "ko o čemu, kurva (Ramiz) o poštenju!

Saša Grbić, zastupnik SDP-a BiH u Narodnoj skupštini udario po Salkiću!

ramiz salkic Saša Grbić

Saša Grbić, zastupnik SDP-a BiH u Narodnoj skupštini Rs oglasio se nakon istupa kolege zastupnika Ramiza Salkića (SDA).

-U dugogodišnjoj političkoj republikosrpsko-budžetskoj karijeri Ramiza Salkića mnogi su direktno pokazivali i ukazivali na njega kao notornog prevaranta i varalicu sa širokim spektrom lopovluka.

Fata Orlović o pritisku na nju od strane Ramiza Salkića da proda svoju zemlju Srpskoj pravoslavnoj crkvi i da PODIJELE PARE: " Lako bi njemu bilo uzeti moje! Neka proda svoje, ja svoje ne dam!" Epilog, Fata Orlović je istjerala Ramiza Salkića iz kuće.

Saša Grbić
Foto © Saša Grbić

Krenimo redom,

Pokazao je prstom na Ramiza Salkića i Milorad Dodik na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Rs ukazajući na međusobne novčane transakcije! Očigledno, kada Mile maše i govori papirima o korumpiranosti, dilu i potkupljenosti Ramiza Salkića, ovaj onako, ortački, guta g....! Demant, a ni odgovore nismo dobili! Ćutao Ramiz baš kao miš mekinjaš, brutalna samospoznaja!

Ramiz Salkić je tipovan i identifikovan i od kompetentnih službi o ranim, a i kasnim kriminalnim radovima u banjalučkoj regiji i Podrinju! Nema više lopovluka preko ličnih udruženja i Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica! Nema više traktora, a niti freza za kupovanje glasova!

Nema više Salkiću priče "ko o čemu, kurva (Ramiz) o poštenju!"

Nema više fora o dežurnom, profesionalnom Bošnjaku, i SDA rotaciji u cviljenju pri trošenju budžetskog i vanbudžetskog novca.

Nema više Ramize ubacivanja glasačkih listića u Bratuncu i Zvorniku! Dolaze skeneri, pa neće biti ni povjerenja građana, a ni ostanka na slobodi, izgleda!

Nema Salkiću ni Rusa kojima si se pokušao prodati, a uz konstataciju ne tako davno kod ambasadora Kalabukhova kako je Rusija faktor stabilnosti u BiH.

I da, mene si lično molio i klečao na koljenima da ti kao šef kluba Pokreta za Državu omogućim korištenje službenog vozila i repzentacije na račun istog! Kada sam odbio, onda si se Salkiću od poniznog jadnika transformisao u svoj habitus pohlepne hulje uz ucjene za opstanak Pokreta za Državu u NSRs!

Ali, imaš Salkiću svog premijera u zatvoru, svog obavještajca na mjerama i pritvoru....., spremi se na taj ambijent, poručio je Grbić.