Honor "tizuje" novog preklopnika:

Stiže najtanji flip telefon na svijetu?

Honor logo Foto MBJ Smart Life

Fotografija prikazuje izgled zadnje kamere telefona "spakovane" u dva okrugla modula, u kojima su verovatno smješteni senzori kamera i manji spoljni ekran...

Nakon što je nedavno evropskom tržištupredstavio najtanji pametni telefon na preklop, Honor se sprema da uskoro predstavi svoj prvi "filp" uređaj, odnosno telefon koji se preklapa po horizontali.

Nadolazeći uređaj se do sada pojavljivao u pojedinim glasinama, a sada nam stižu informacije koje otkrivaju dizajn Honor Magic Flip telefona i vremenski okvir njegovog lansiranja.

Prema informacijama koje dolaze od dojavljivača sa kineske društvene mreže Weibo, Honor Magic Flip bi trebalo da bude objavljen na kineskom Proljećnom festivalu koji se održava između 10. i 17. februara.

Osim toga, isti tipster je takođe podelio i sliku koja nam nudi uvid u detalj novog telefona na preklop.

"Tizer" fotografija prikazuje izgled zadnje kamere telefona "spakovane" u dva okrugla modula. Pretpostavlja se da su u gornjem verovatno smješteni senzori kamera, dok bi u donjem mogao da bude manji spoljni ekran.

Iz toga se može zaključiti da je dizajn uređaja prilično sličan telefonima na preklop Honor-ove nekadašnje matične kompanije Huawei.

A na osnovu do sada poznatih informacija, Magic Flip napaja baterija od 4.500 mAh, podeljena u dvije ćelije od 2.420 mAh i 1.980 mAh.

Sve ovo su, međutim, još uvijek zvanično nepotvrđene informacije, pa bi se više detalja, kao i odgovor na pitanje da li je riječ o najtanjem flip telefonu na svijetu, moglo očekivati u narednim danima.