Bespotrebna izjava Sanje Vulić, pozivam da se prestane komentarisat

Dodik “otpilio” ideju o fondu solidarnosti za sankcionisane funkcionere SNSD

Sanja vulic milorad dodik 768x461

Predsjednik RS Milorad Dodik na današnjoj konferenciji za medije kazao je da je svaka dalja priča o američkim sankcijama i zatvaranju računa kao posljedica toga suvišna.

Nakon toga je to ponovio i na platformi X, ali uputio i kritiku zastupnici SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, koja je govorila danas o toj temi.

  • Suvišna je svaka priča o sankcijama i pozivam sve da prestanu komentarisati bilo šta.
  • To za nas u RS nije tema jer upravo oni koji ruše međunarodni poredak i vladavinu prava žele da nam to bude top tema. I današnja izjava Sanje Vulić je bila bespotrebna i upravo u funkciji onih koji žele da o tome spekulišu - kazao je Dodik.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće

Vulićeva je, inače, danas u Parlamentu BiH najavila da će šest poslanika njene stranke u tom domu izdvojiti po 1.000 maraka kako bi pomogli sankcionisanima.

– Da li mislite da ćemo mi dozvoliti da određene naše kolege budu bez novca. Svako od nas ko ima platu i primanja solidarisaćemo se. Nas šest poslanika svi damo po hiljadu KM, zar mislite da ćemo dozovliti da srpski član Predsjedništva BiH bude bez naknade ili plate – rekla je Vulićeva.