Implementacija ovog rješenja predstavlja ključnu prekretnicu

Grupacija Belamionix implementira SAP Business One rješenje

Belamionix 1 760 520 p C 90

Implementacija ovog rješenja predstavlja ključnu prekretnicu za našu grupaciju, kaže menadžer kompanije Belaprom Adnan Mešanović

U cilju unapređenja efikasnosti i konkurentske pozicije, Grupacija Belamionix koju čine Belamionix, Belaprom i Bele-group iz Brčko Distrikta potpisala je ugovor o implementaciji SAP Business One rješenja s uglednim partnerom B-ONE Solutions iz Sarajeva.

Belamionix, vodeći trgovinski lanac i distributer više od 30.000 različitih proizvoda iz zemalja Europske unije, Turske, Indije i Kine, prepoznao je potrebu za prilagodbom poslovnih procesa naglim promjenama i trendovima na tržištu.

Menadžer kompanije Belaprom Adnan Mešanović ističe da je implementacija SAP Business One rješenja odgovor Grupacije Belamionix na takve izazove.

-Implementacija ovog rješenja predstavlja ključnu prekretnicu za našu Grupaciju. SAP Business One rješenje je zapravo investicija koja nam omogućava: bolje razumijevanje našeg poslovanja, efikasno praćenje prodaje, bolje upravljanje zalihama i brže prilagođavanje tržišnim promjenama - kako bismo bili konkurentniji i agilniji na tržištu. Ovo je investicija u budućnost našeg poslovanja, ističe Mešanović.

SAP Business One je jedinstveno i pristupačno rješenje za upravljanje kompanijom - uključujući financije, prodaju, odnose s kupcima i radne procese.