TRENUTAK KOJI JE OBILJEŽIO SUPER BOWL

Taylor Swift ljubila igrača NFL-a

Taylor Swift   Screenshot 2024 02 12 083030 768x510

Chiefsi su na stadionu Allegiant u Las Vegasu pobijedili 49erse rezultatom 25:22. Taylor je svog dragog bodrila s tribina zajedno sa svojim prijateljicama Blake Lively, Ice Spice, Lanom del Rey i Ashley Avignone i članovima njegove porodice. Nakon pobjede mu je pojurila u zagrljaj i poljubila ga.

S obzirom na to da je Taylor trenutno najpopularnija pjevačica u Americi, svaki detalj njenog privatnog života je pod budnim okom javnosti. Ona je u septembru prošle godine potvrdila da je u vezi s Travisom.

Travis je u julu bio na njenoj turneji. Želio joj je pokloniti narukvicu na kojoj je bio ispisan njegov broj telefona. No, nije uspio u tome pa se požalio u svom podcastu.

-Bio sam razočaran što ona ne priča ni prije, a ni poslije svojih koncerata zato što čuva glas kako bi mogla izvesti 44 pjesme”, naveo je. Taylor je čula ovu izjavu te ga odlučila kontaktirati.

-Sve je počelo kada me Travis oduševio izjavom u svom podcastu. Odmah nakon toga smo se počeli družiti”, rekla je Taylor za magazin Time. Prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav.

Ovaj sadržaj vam se ne prikazuje jer ste onemogućili Embed kolačiće