UZ DRUŽENJE S GLUMCIMA

Film "Nedelja" premijerno prikazan u Istanbulu

film Nedelja premijera Istambul
Foto © Snežana Krstić

Film "Nedelja", koji prati život velike muzičke zvijezde Džeja Ramadanovskog, premijerno je prikazan u bioskopu Atlas u Istanbulu.

Premijeru ovog filma, koji je do sada vidjelo više od milion ljudi u Evropi, organizovala je kompanija MTEL Turska. MTEL Turska je najmlađi televizijski operator na tržištu ove zemlje, koji u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji televizijski sadržaj sa Balkana, Turske i cijelog sveta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, publika u Istanbulu imala je priliku da se nakon premijere druži sa glumcima filma Stefanom Vukićem i Mašom Đorđević, kao i sa producentom Vladanom Anđelkovićem.

"MTEL Turska je kompanija koja na turskom tržištu distribuira televizijske kanale. Imamo u ponudi skoro sav televizijski sadržaj iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i turske i internacionalne kanale. Ove sezone smo napravili televizijski paket za hotele na turskoj obali kako bi se gostima sa Balkana, koji u velikom broju letuju po turskim ljetovalištima, pružila mogućnost da gledaju domaću televiziju dok su na odmoru. Sve to je dio našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije", izjavio je Zoran Drašković, generalni direktor MTEL Turske, ističući zadovoljstvo što je upravo ova kompanija domaćin premijernog prikazivanja filma "Nedelja" u Turskoj.

Film "Nedelj" prati život popularnog pjevača Džeja Ramadanovskog od njegove rane mladosti do ulaska u svijet muzike. Ovaj dorćolski dječak, šarmantan, ali prijeke naravi, proveo je dio mladosti u popravnim domovima, odakle počinje i filmska priča. Pored teškog života, uspio je da izgradi svoje mjesto na muzičkoj sceni, iako mu je pjevanje bilo usputna zabava.

"Ponosan sam na činjenicu da se baš film o Džeju premijerno prikazao među našim prijateljima u Turskoj i da je ovako dobro prihvaćen. Trudit ćemo se da ga uvrstimo u redovnu bioskopsku premijeru u cijelog Turskoj", izjavio je Vladan Anđelković, producent filma.

Premijera "Nedelje" izazvala je veliko interesovanje javnosti pa su među zvanicama bili i zamjenik guvernera Istanbula, predstavnici konzulata Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao i mnogi drugi uvaženi gosti. Reakcije publike na prikazani film pokazale su da se dobar film lako prepoznaje na svim meridijanima, kao i da posjeduje onu vrstu univerzalnosti sa kojom gledaoci mogu da se povežu.

Nakon premijernog prikazivanja, film će u svom domu prvi moći da gledaju upravo korisnici MTEL Turska televizije, kojima je na raspolaganju najbolji filmski i serijski program, kao i muzika sa Balkana, dok za one koji preferiraju sport, MTEL Turska nudi najbogatiji sportski sadržaj, kako sa prostora bivše Jugoslavije, tako i iz cijelog sveta.