Najavljen početak izgradnje luksuznog kompleksa "Porta Rai" u Ulcinju

Investicija od 160 miliona eura: Jedan od najljepših hotelsko-rezidencijalnih kompleksa u Evropi

crna gora PORTA RAI 05 860x484

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group s ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai” u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u posljednjoj deceniji u ovom dijelu Evrope počeće u novembru ove godine, a procijenjena vrijednost investicije iznosi 160 miliona eura.

“Porta Rai” će biti smješten na Velikoj plaži, najdužoj pješčanoj plaži u Evropi, pružajući posjetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa pet zvjezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dječije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posjetioci kompleksa.

“Cilj nam je da u novembru osiguramo početak gradnje, a plan je da cijeli projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Vjerujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najljepšoj plaži jadranskog primorja. “Porta Rai” će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mjesto gdje se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.