AKCIJA 3+1 GRATIS

Bajramska ponuda koju ne smijete propustiti: Oplemenite svoj stil uz Dresscode

Dresscode

Dresscode, vodeći bosanskohercegovački modni brend, najavljuje ekskluzivnu akciju povodom nadolazećeg Kurban bajrama. U svim prodavnicama, kupci će imati priliku iskoristiti posebnu ponudu 3 + 1 gratis. Kupovinom četiri proizvoda, četvrti će biti vaš, gratis.

Ova ponuda vrijedi u svim Dresscode prodajnim mjestima, uključujući ARIA Mall, Bingo City Centar, te Međunarodni aerodrom Sarajevo, kao i Mega Mall u Tešnju, Bingo City Centar u Tuzli i outlet u Bugojnu Čaušlije bb.

Pored ovoga, i Dresscode web shop www.dresscode.ba nudi posebne popuste do 20% na cjelokupan iznos računa.

Iskoristite priliku i obavite svoju kupovinu online uz pomoć koda za popust dostupnog na web stranici. Ovo je idealna prilika da unaprijedite svoj stil sa bezvremenskim komadima koji ne izlaze iz mode.

Dresscode, neprikosnoveni lider bh. modne scene, kontinuirano se trudi da svojim kupcima pruži najbolji shopping doživljaj. Zato je ova bajramska akcija savršena prilika da oplemenite svoj ormar modnim klasicima koji će biti nosivi tokom narednih godina. Dresscode ne obećava samo promjenu ili dopunu stila, već i investiciju u kvalitetne komade koji će oduševljavati dugi niz sezona.

"Akcija koju smo spremili za nadolazeće bajramske praznike je prilika za naše vjerne kupce da dožive najviši standard luksuza po nevjerojatno povoljnim cijenama. Očekujte izuzetne modne doživljaje, bez obzira na lokaciju u kojoj se odlučite pridružiti našem svijetu elegancije", istaknuli su iz Dresscodea.

Pridružite se Dresscodeu i doživite najbolje od bh. mode tokom Bajrama.