drogerie markt

Kompanija dm BiH 18. rođendan slavi pod sloganom "Punoljetni, puno sretni"

DM Punoljetni1 400 400 p C 90

Kompanija dm BiH 18. rođendan slavi pod sloganom "Punoljetni, puno sretni" Sarajevo, 28.6.2024. – Kompanija dm drogerie markt više od 50 godina vođena je filozofijom koja stavlja čovjeka u fokus svog poslovanja. S ciljem da tu filozofiju proširi i na BiH, 2006. godine otvorene su prve dm prodavnice u Sarajevu i Tuzli. Danas, 18 godina kasnije, dm je najveći drogerijski lanac u BiH sa više od 1.200 zaposlenika, čak 92 prodavnice u 47 gradova i distribucijskim centrom u Sarajevu. Posvećenost dm-a zaposlenicima, kupcima i partnerima je prepoznata i nagrađena titulom najpoželjnijeg poslodavca u BiH, i to već deset puta, od toga osam godina zaredom.

Tokom godina, dm kontinuirano unapređuje svoje usluge kako bi zadovoljio potrebe modernog kupca. Online shop i 'Moj dm' mobilna aplikacija omogućuju jednostavnu i praktičnu kupovinu iz bilo kojeg mjesta, dok UVIJEKPOVOLJNO cijene i active beauty program lojalnosti pružaju dodatne pogodnosti i uštede.

"Ponosni smo na činjenicu da je dm kroz 18 godina predanog rada i posvećenosti našim kupcima izrastao u lidera na tržištu drogerija, pružajući kvalitetne proizvode i usluge koje naši kupci zaslužuju. Postojimo i radimo s jasnom poslovnom filozofijom koja se temelji na društvenoj odgovornosti, održivom poslovanju i zadovoljstvu kako kupaca, tako i zaposlenika. Iz godine u godinu nastavljamo njegovati pozitivne prakse poput 13. plate, redovnih sistematskih i stomatoloških pregleda, stručnih edukacija i školovanja te brojnih drugih benefita za dm zaposlenike", poručila je Ajla Hadžić, menadžerica Marketinga u dm drogerie markt d.o.o.

Nagradna igra

Kako bi se zahvalio kupcima za lojalnost u proteklih 18 godina dm je pripremio brojne nagrade i pogodnosti. Pod sloganom „Punoljetni, puno sretni“ u periodu od 28.6. do 30.6.2024. korisnici active beauty programa i 'Moj dm' aplikacije, uz prethodnu aktivaciju online kupona, ostvaruju 18 puta više bodova na ukupnu kupovinu, a svi koji naprave račun u iznosu od 30 KM ili više, online ili u dm prodavnici, imaju pravo učešća u nagradnoj igri koja traje do 2.7.2024. godine.

Oni najsretniji osvojit će jednu od 18 vrijednih nagrada: 3x Apple iPhone 15 pro 128 GB mobilni telefon, 3x PHILIPS pegla sa parnom stanicom, 3x PHILIPS aparat za kafu, 3x Dyson V8 bežični usisivač, 3x Dyson Airwrap Styler set za kosu, 3x Tefal multicooker te 18x dm poklon kartica u vrijednosti od 100 KM.