najveći regionalni događaj na temu obnovljive energije

Kompanije iz Kine, Egipta, Turske, Češke, Španije potvrdile učešće na Summitu

najveći regionalni događaj na temu obnovljive energije

Od 8. do 9. februara očekuje nas najveći regionalni događaj u oblasti obnovljivih izvora energije - Balkan Solar Summit. U Banjaluci, u Banskom dvoru, u dva dana očekuje nas više od 50 govornika, više od 500 učesnika i teme koje mijenjaju tržište obnovljive energije.

 Događaj će okupiti najeminentnije stručnjake i biznis lidere iz regije i Evrope, koji iza sebe imaju uspješne projekte, a žive i rade u realnom sektoru. Ovog puta, na jednom mjestu će biti predstavnici vodećih banaka, zajedno sa direktorima i članovima Uprave, kao i visoki predstavnici EBRD-a, predstavnici svjetskih korporacija i donosioci odluka, koji će predstaviti najnovije modele finansiranja projekata iz obnovljivih izvora.

Banjaluku će ovog februara, pored predstavnika kompanija iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore posjetiti i predstavnici kompanija iz Kine, Egipta, Turske, Češke, Španije te brojnih drugih zemalja što otvara brojne mogućnosti za razvoj ovog tržišta, ne samo u BiH, već u cijeloj regiji.

Programski direktor Ervin Leko, istakao je: „Kao direktor programa, sa ponosom mogu istaći da je program koji smo pripremili za ovogodišnji Balkan Solar Summit zaista vrhunski. Uložili smo izuzetan trud da okupimo vodeće stručnjake i inovatore iz oblasti obnovljivih izvora energije, stvarajući platformu koja ne samo da informiše, već i inspiriše. Svaki segment našeg programa pažljivo je dizajniran da podstakne diskusiju, saradnju i stvaranje novih ideja. Okupili smo sve ključne faktore u lancu projekata iz obnovljivih izvora energije, uključujući investitore, projektante, finansijere, trgovce i zakonodavce, sa ciljem poticanja saradnje, razmjene znanja i stvaranja povoljnog okruženja za razvoj solarnih , vjetro i drugih projekata u regiji“

Direktorka Summita Milena Mijatović, istakla je: “Summit je koncipiran kao biznis događaj i „Game Changer“ u svijetu obnovljivih izvora energije. Posjetioce očekuje izuzetan program sa više od 50 stručnjaka koji će diskutovati o najnovijim trendovima i izazovima u industriji. Kvalitet scene i produkcije će biti na najvišem nivou, a obećavamo i brojne prilike za networking, što će našim učesnicima omogućiti da stvore vrijedne poslovne veze i razmjene znanja.“

Posljednja mjesta dostupna su samo na klik od vas, na linku.

Balkan Solar Summit se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva za spoljnu trgovinu i ekonomske odnose Bosne i Hercegovine.