DOSTAVITE SVOJ CV

Privredna banka Sarajevo otvara vrata novim članovima tima

Privredna banka Sarajevo

Biti zaposlenik Privredne banke Sarajevo znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve, odgovoran u obavljanju radnih zadataka i spreman na rad u dinamičnom timu. Nude vam priliku za profesionalni razvoj i napredovanje u stimulativnom radnom okruženju, gdje su ključni elementi poslovanja kontinuirana podrška i mogućnost za lični rast.

Pružaju priliku za kvalitetnu obuku mladih pojedinaca, koji još uvijek nisu stekli radno iskustvo, a koji imaju želju za profesionalnim razvojem unutar bankarskog sektora.

Misija Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo je biti transparentna i proaktivna domaća banka, koja pruža vrhunske bankarske usluge po atraktivnim cijenama, te svojim efikasnim i kvalitetnim radom želi postići visok stepen zadovoljstva za svoje klijente, zaposlenike, dioničare, te pridonijeti razvoju lokalne zajednice u kojoj djeluje. U skladu sa ovim tražimo ambiciozne pojedince koji su spremni da svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom doprinesu našem timu i podrže nas u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Ne propustite priliku da zajedno gradimo bolju budućnost za nas i naše klijente. Pridružite se Privrednoj Banci Sarajevo i ostvarite svoje karijerne ambicije!

Ukoliko vam ovo zvuči interesantno, pozivamo Vas da dostavite CV na e-mail: [email protected].

Za više informacija posjetite i našu web stranicu pbs.ba